Zingen met jouw authentieke stem en stijl, de mogelijkheden van jouw stem ontdekken, vrij zingen met bezieling zonder blokkades dat is waar het om gaat bij Inner Voice Coaching.

Ontspannen zingen is niet alleen fijn voor het publiek om je heen, maar werkt ook helend voor je eigen ‘ik’. Door te luisteren naar je gevoel, door bewustwording, door te zingen vanuit je kern, kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling en bereik je meer met je stem. Inner Voice Coaching biedt begeleiding op twee vlakken: zanglessen voor systematiek, zangtechniek, presentatie en interpretatie en coaching op maat voor je persoonlijke ontwikkeling.

Muziek is de beste vorm van therapie. Muziek drukt dat uit wat niet gezegd kan worden maar waarover niet gezwegen kan worden – Victor Hugo

Volg jij je “innervoice”?

  1. Zangcoaching – zanglessen met meerwaarde
  2. Personal Coaching – talentontwikkeling

Van zingen wordt je blij. Muziek en zang zijn goed voor je. Het kan je helpen antwoorden te vinden en het kan je oprecht helpen je geluk te vinden. Het kan zijn dat het soms even niet wil vlotten met zingen – of dat je er niet uit krijgt wat er wél in zit. Het kan ook zijn er zakelijk of privé dingen spelen – los van muziek en zelfs los van interesse voor zang. Inner Voice Coaching biedt in beide gevallen een passende en persoonlijke oplossing.

Naast individuele zanglessen geef ik regelmatig workshops rond bepaalde thema’s voor kleinere groepen. Ik geef regelmatig themaworkshops op inschrijving maar kan ook workshops op maat verzorgen rondom een zang- en/of muziekthema. Denk hierbij aan bedrijfsuitjes, themafeestjes, groepsuitjes of voor een zanggezelschap zoals een band of een koor.

Back to top